Naš tim obučen je za kvalitetnu proizvodnju i montažu prozora, vrata, ulaznih portala, senzorskih i antipanik vrata, zimskih bašti, strukturalnih i polustrukturalnih fasada, kao i fasada od kompozitnih (alubond) panela.

Profili – ALUMINIJUM

  • Koristimo aluminijumske profile firme Tehnomarket koja kao deo porodice Evropskih Ekstrudera predstavlja pouzdanog partnera domaćih i stranih kompanija.
  • Koristimo sistem profila sa i bez termičkog prekida, sistem polu strukturalnih i strukturalnih fasada kao i fasade od kompozitnih materijala.
  • Danas se posebna pažnja poklanja na energetski efikasnim elementima prilikom izgradnje objekata, u te elemente svakako spada I stolarija. Prozor sa koeficijentom od Uw=1.1 W/(m2K) i niže je sasvim realna mogućnost koju možete priuštiti svom domu.

Profili – PVC REHAU

Arhitekte i naručioci izgradnje imaju jednako visoka očekivanja kada je reč o prozorima i objektima na koje se postavljaju. Svako ko želi da bude preporučen kao kompetentan partner, ne bi smeo da uskrati proizvod koji odgovara očekivanjima kupaca. Zbog toga, REHAU profili nude rešenje za svaku situaciju: od sistema za standardne prozore do sertifikovanih prozorskih sistema za pasivne kuće.

Alkon nudi kompeltan izbor REHAU profila koje možete odabrati prema vašim potrebama i zahtevama.

Alubond FASADE

Fasade od Alubonda imaju izuzetne estetske kvalitete. Alubond je dobar termo-izolator što smanuje troškove grejanja zimi i hlađenja leti. Fasadi od alubonda nije potrebno posebno održavanje, izuzetno je otporna na atmosferske uticaje, a dostupna je u svim bojama iz RAL karte.

TERMOIZOLACIONO STAKLO

ALKON poseduje opremu za proizvodnju termoizolacionog stakla koje ugrađujemo u naše profile.Termoizolaciono staklo je važan deo svakog prozora i zbog toga ovome posvećujemo posebnu pažnju. Ovakvo staklo omogućava bolju izolaciju i smanjuje utrošak energije potreban za grejanje odnosno hlađenje unutrašnjeg prostora.

ROLETNE I KOMARNICI

Alkon u ponudi ima i aluminijumske i pvc roletne po vašem izboru i dimenzijama. Roletne predstavljaju najefikasnije rešenje za prozore i vrata, za spoljašnju zaštitu Vaše pvc stolarije ili alu stolarije od spoljašnih uticaja. Materijali od kojih se prave roletne su vrhunskog kvaliteta, lake su za čišćenje i održavanje, ne dozvoljavaju zagrevanje stakla, štite stolariju i stvaraju još jedan vid izolacije unutrašnjeg prostora.

Zaštitite svoj dom od insekata uz pomoć komarnika koji se ugrađuju u vašu stolariju prema veličini vaših prozora i vrata. Jednostavna instalacija i funkcionalnost omogućavaju jednostavno korišćenje.